logo_dark

Vásárlás folyamata

Amennyiben felkeltettük érdeklődését termékeinkkel kapcsolatban és a honlapon tájékozódott árainkról is, úgy azt javasoljuk, hogy emailben keressen meg bennünket a Kapcsolatok menüpont alatt található elérhetőségünkön.

Kérjük írja meg, hogy mekkora és hány darab jurtára van szüksége, milyen kiegészítőket szeretne hozzá vásárolni, hol lesz az építés helyszíne, milyen határidővel szeretné, hogy felépítsük jurtáját, valamint telefonos és egyéb elérhetőségeit. Alapesetben a kivitelezési határidő a szerződéskötéstől és az előleg beérkezésétől számított 120 nap, azonban ettől eltérhetünk a munka bonyolultságától függően.

A kapcsolatfelvétel után egyeztetünk egy időpontot a leendő jurta helyének felmérésére.

Ennek egyszeri díja bruttó 90.000 Ft. Amennyiben ajánlatunk elfogadásra kerül, akkor ezt az összeget levonjuk a vételárból.

A helyszíni bejárás után, az egyeztetett módosításokkal 5 napon belül adunk írásos árajánlatot. Ez egyedi tervezést igénylő munkáknál 10, generálkivitelezés esetén 15 nap.

Az ajánlat érvényessége 5 nap, erre a gyorsan változó alapanyagárak miatt van szükség.

Önnek ezalatt kell eldöntenie és megválaszolnia, hogy elfogadja-e árajánlatunkat.

Az árajánlat elfogadása után elkészítjük a szerződés tervezetet, amit elküldünk Önnek áttanulmányozásra. Ezzel egy időben kiállítunk egy előlegbekérőt a bruttó vételár 70%-áról, 3 napos átutalási határidővel.

A fennmaradó 30% a teljes munka, valamint a teljesítésigazolás elkészülte után 3 napon belül esedékes.

Szerződéskötésig kell egyeztetnünk minden olyan részletet, ami egyedivé teszi az Ön leendő otthonát. Ehhez hasznos, de nem feltétlenül szükséges személyes találkozás. (Anyagok, színek, kiegészítők, burkolatok, nyílászárók kialakítása, helye, tájolása, stb.) Ezt szintén rögzítjük egy adatlapra, ami a későbbiekben mellékletként a szerződés részét képezi.

A szerződésben vállalt kivitelezési áron felül –az utólagosan megrendelt pótmunkát leszámítva- semmilyen más költséget nem számolunk fel. Magyarul, az árban benne van a felmérés, tervezés, szállítás, szállás, étkezés, stb. költsége is, további rejtett költségek nélkül.

Minden jurtánkra a szerződésben részletezett módon 2 év garanciát vállalunk.

Kerek világ

A Jurta Manufaktúra legfrissebb blogbejegyzései

Így készül a jurtád, avagy: álomotthon generálkivitelben

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne egy gyönyörű, természetközeli, mégis modern, minden kényelmi feltételnek megfelelő jurtában élni? Vissza-visszatérsz a weboldalunkra, böngészed a fotókat és elképzeled, hogy Te hogyan rendeznéd be álmaid jurtáját? A Jurta Manufaktúra segít, hogy megvalósítsd ezt az

Tovább olvasom »

Hagyományos életterünk: a jurta

A jurta, mint építkezési forma, hihetetlenül gazdag történettel rendelkezik, amely több ezer évvel ezelőttre nyúlik vissza a Közép-Ázsiai sztyeppéken élő nomád népek kultúrájában. Ezek a hordozható, kör alakú sátrak lehetővé tették számukra, hogy mobilis életmódot folytathassanak, miközben védelmet nyújtottak az

Tovább olvasom »

Te lehetsz a következő jurtánk névadója!

Mi, a Jurta Manufaktúránál 21. századi, összkomfortos otthonokat kínálunk a vásárlóinknak. Jurtáink nem a hagyományőrzést szolgálják, ahogy mondani szoktuk: mi jurtákba oltott könnyűszerkezetes házakat építünk, amelyek csak kinézetükben térnek el a ma megszokott épülettípusoktól, egyébként pontosan ugyan azt a kényelmi,

Tovább olvasom »

Kapcsolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Cím

    8900 Zalaegerszeg, Hock János út 51.

    Telefonszám

    +36208289716

    Email Cím

    jurtamanufaktura@gmail.com