logo_dark

Programajánló – Beszélgetés: Hogyan lett a jurta egy megfizethető, modern otthon?

Időpont: 2024. március 02., szombat, 15:00 – 17:00
Helyszín: 1024, Budapest, Margit körút 38/a

Sokan szeretnének igazi otthonra lelni a természet közelségében. Az is fontos szempont, hogy mindez árban is elérhető legyen.

De hogyan lehet egy 4000 éves hagyományt modern köntösben újraértelmezni?

Hogyan lesz egy jurta minőségi anyagokból felépített, befogadó, barátságos és élhető otthon?


„A hagyomány nem azt jelenti, hogy őrizzük a hamut, hanem hogy átadjuk a lángot!”

Jean Jaures


A téma izgalmas, de rengeteg kérdés és tévhit kering, akár a kényelemről, akár az alapanyagokról, akár az árról legyen szó. Így a Jurta Manufaktúrával ezt az eseményt annak szenteljük, hogy közelebb hozzuk a jurták világát, annak előnyeit és mindennapjait olyan érdeklődők számára, akiknek tetszik a természetközeli élet, és kacérkodnak egy vidéki családi otthon gondolatával.

Nincs kompromisszum, nincs lemondás, ezekben a csodálatos, faszerkezetes épületekben mindent megkapunk, amit egy átlagos könnyűszerkezetes családi háztól elvárhatunk.
Hallgasd meg, hogyan készül egy modern jurta és tedd fel kérdéseidet a szakembereknek és a manufaktúra egyik jurtájában évek óta életvitelszerűen élő megrendelőnek.

Akikkel beszélgethetsz:
👉 Rákos Gábor (JM alapító)
👉 Kovácsik Márk (JM értékesítő)
👉 Záhoczki Péter (JM építő)
👉 Nagy Dina (JM lakó)

Mire számíthatsz?

  • Bemutatjuk neked, milyen egy jurta, amely kialakításában megfelel a mai igényeknek. Hogyan lesz egy műszakilag korszerű jurta egy modern otthon?
  • Megtudhatod, hogy milyen előírásokkal és építési idővel kell számolni egy jurta építése során.
  • Beszélünk róla, hogy mindez mennyibe kerül.
  • Körbejárjuk a gyakori kérdéseket és hiteles válaszokat kaphatsz mind az építőktől, mind egy jurtában életvitelszerűen élő megrendelőtől.
    Töltsünk együtt pár órát, ismerkedj meg a készítőkkel és jurtában élőkkel, és tedd fel az összes kérdésed, amit a témáról tudni szeretnél.

Jelentkezni az eseményre az alábbi linken elérhető űrlap kitöltésével lehet

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfrtW_UZrvyqQAlxgtFPzwIkJY2nFnV7X_56db29CL-Qeoirg/viewform

További bejegyzések

Így készül a jurtád, avagy: álomotthon generálkivitelben

Elgondolkodtál már azon, hogy milyen lenne egy gyönyörű, természetközeli, mégis modern, minden kényelmi feltételnek megfelelő jurtában élni? Vissza-visszatérsz a weboldalunkra, böngészed a fotókat és elképzeled, hogy Te hogyan rendeznéd be álmaid jurtáját? A Jurta Manufaktúra segít, hogy megvalósítsd ezt az

Tovább olvasom »

Hagyományos életterünk: a jurta

A jurta, mint építkezési forma, hihetetlenül gazdag történettel rendelkezik, amely több ezer évvel ezelőttre nyúlik vissza a Közép-Ázsiai sztyeppéken élő nomád népek kultúrájában. Ezek a hordozható, kör alakú sátrak lehetővé tették számukra, hogy mobilis életmódot folytathassanak, miközben védelmet nyújtottak az

Tovább olvasom »

Te lehetsz a következő jurtánk névadója!

Mi, a Jurta Manufaktúránál 21. századi, összkomfortos otthonokat kínálunk a vásárlóinknak. Jurtáink nem a hagyományőrzést szolgálják, ahogy mondani szoktuk: mi jurtákba oltott könnyűszerkezetes házakat építünk, amelyek csak kinézetükben térnek el a ma megszokott épülettípusoktól, egyébként pontosan ugyan azt a kényelmi,

Tovább olvasom »